Odprto vsak dan od 12:00 do 23:00
Dostava na dom od 12:00 do 22:00
tel: 01 834 36 66

Odprto
od torka do sobote
od 12:00 do 22:00
tel: 01 834 11 15 

Vam nudimo vse vrste catering pogostitev, organizacijo dogodkov in še mnogo več. tel:041 591 660

Planinski dom
Odprto med tednom od 8:00 do 20:00,
sobota, nedelja in prazniki od 9:00 do 20:00
tel: 040 602 902

Ribiški piknik pri Kriškem bajerju

Če se Turistično društvo in Ribiška družina Kamnik nekaj namenita storiti, to tudi storita; pa naj bo lepo vreme, dež ali toča. Pripravijo piknik za vse člane in za slučajne obiskovalce, ki jih pot zanese mimo ribnika na Križu. In v soboto, 8.6., se je zgodilo prav to: že 5. tradicionalni ribiški piknik.

Najprej malo sonca in začetnih 5o obiskovalcev, pozneje tudi okoli 100 ljudi, pa se je vsul dež in toča. Obupalo je približno 50 udeležencev in »pobegnilo«, ostali pa so vztrajali do konca vsega lepega in dobrega, kar so organizatorji pripravili.

Za simbolično vstopnino je bila jedača in pijača na razpolago v neomejenih količinah, dobre volje pa tudi ni manjkalo. Pripravili so več družabnih iger: balinanje,vožnjo s čolnom, ruleto,  dva pogumna obiskovalca sta samoiniciativno pripravila plavalno tekmovanje. Zabave ni manjkalo – tudi rezultati posameznih tekmovanj so bili del zabave.

Pri ruleta je zmagal Vid Koritnik, drugi je bil Srečko Žiber, tretji pa Janez Bernik. V vožnji s čolnom – tekmovali so v parih, so bili najboljši: prvo mesto - moški:Švraka Branko, Posavec Marjan. Pri ženskih parih pa sta si zmago priveslali Maja Bogataj in Olga Bizjak. Pri čolnarjenju z mešano posadko  se je najboljše odrezal par: Dobrotinšek Marjan in Saša. Verjamem, da sta tudi pri domačem veslanju tako usklajena.

Pri balinanju – moški pari: prvo mesto Srečko Žibert in Roman Bavdek, pri ženskih parih pa sta zmagali Marinka Blejc in Milica Globočnik.

Bilo je smeha, dobre volje in mokrote zunaj in znotraj, organizatorji so bili zadovoljni, še bolj pa obiskovalci, ki so vsi vprek trdili, da so se imeli«fajn«.

Trdim – dveh dobrih organizatorjev ne ustavi niti nepredvidljivo vreme. Saj je tema dvema društvoma že kar usojeno dobro sodelovanje.

Tone Ogorevc 

Fotogalerija

Prikaži več
Zapri